Wie is all it takes Personal Training

Een revolutie in de Twentse fitnessindustrie! Met twee privé studio’s op toplocaties in Hengelo en Boekelo (Enschede), geen contracten ‘maar gewoon minimaal 6 maanden toewijding’, echte resultaten en met echte training ‘experiences’, doen we lekker andere dingen dan de 13 in een dozijn sportschool. Super lekkere intensieve fitness-sessies met je eigen Personal Trainer, met op de achtergrond een lekkere ‘musicgroove’, zorgen voor een ‘Sweat en Smile’ op ieders gezicht.

De studio omgeving inspireert je, is hip en daagt je uit om hard te werken aan je fitheid en gezondheid. Top kleedkamers, alleen heerlijke ‘after-workout-shakes’ en echte koffie maken je bezoek helemaal compleet. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het voor jou makkelijker wordt om lekker te sporten en te zweten.

Waarom all it takes Personal Training

Why? Omdat jij je toch ook fit en gezond wilt voelen? Omdat jij toch ook op alle vlakken in je leven succesvol wilt zijn? In je relatie, je gezin, je werk, je eigen bedrijf en ZEKER je eigen gezondheid en fitheid. Wees eerlijk tegen jezelf en haal gewoon het beste uit jezelf! Word wie je wilt zijn! Ga zo fit en vitaal mogelijk door het leven!

Wat doet all it takes Personal Training

45 minuten van fysieke en mentale inspanning. Jij alleen, samen met je personal trainer. Een inspanning waarbij je jezelf doet verassen en die je niet uitschakelt voor de rest van de dag. Dat is ons doel.

Maar ‘that’s not all!’ Om in shape te komen, en te blijven, moet jij je ook gaan focussen op al die andere uurtjes in de week. Hoe staat het met jouw andere gezondheidsgedragingen? Wat eet je? Wat drink je? Hoeveel uur zit je op een dag? Wij helpen je daarbij!

Last but not least! Verwacht geen dril sergeanten bij ons. Dan heb je een verkeerd beeld van ons. We zien onszelf toch liever als fitness-professional!

Waar kun je ons vinden?

all it takes Personal Training Hengelo(ov)
Oversteweg 2
7556 TZ
06-53464660
06-27623940

all it takes Personal Training Enschede (Boekelo)
Boekelose Stoomblekerij 74
7548 EG
06-43430500
06-27623940

Zin in kennismaken? klik hier.

personal training hengelo

stoomblekerij klein