Met trots presenteren wij u ons team van Personal Trainers!

Ido Middelkamp

Koen en Ido Middelkamp - Mental Coaching boek
Ido Middelkamp is sinds 1996 actief in de fitness-en wellnessbranche. Na de HAVO en Hoger Sportmanagement kwam hij volledig in dienst van de fitnessketen Fit-Care. Na de verkoop van Fit-Care aan HealthCity heeft Ido zijn sporen verdiend als club –en clustermanager. Toch kon hij het idee als zelfstandig ondernemer niet loslaten. In 2008 startte hij zijn eigen consultancy bureau en hielp hij als jonge ondernemer menig bedrijf bij het opzetten van structuren, reorganisaties en pre-sales campagnes.

Samen met zijn vader richtte Ido in 2009 ittakes10 op. ittakes10 is een bedrijf in training en coaching op hoog niveau: mental coaching, managementtraining, personal training, succesvol communiceren en salesmanagement. Sinds 2010 is Ido betrokken als National Trainer bij het Personal Training concept Los Angeles Personal Training (LAPT).

Door de jarenlange ervaring en opgedane kennis van trainingen op zowel het fysieke als mentale vlak, is Ido ervan overtuigd dat iedereen met passie, ambitie en mensen die niet bang zijn voor verandering, zijn of haar (reële) doelstelling kan bereiken.

Zijn persoonlijke missie is Lach, Leef en Geniet!

klik hier voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek!

Joost Krijnsen

joost
Joost Krijnsen is werkzaam als fysiotherapeut en personal trainer bij “All it takes” Personal training in Hengelo. Het functioneren van het menselijk lichaam en het verbeteren er van, heeft altijd zijn interesse gehad.

Joost heeft de laatste jaren deel uitgemaakt van de Regionale schaatsselectie en heeft wedstrijden geschaatst op nationaal niveau. Hij weet als geen ander hoeveel discipline, doorzettingsvermogen en commitment er bij komt kijken om je “sportieve” doelen te bereiken.

Personal training is een nieuwe uitdaging die hij is aangegaan. Hij vindt het geweldig om samen met gemotiveerde en enthousiaste mensen een doel na te streven en dit uiteindelijk te behalen.

Joost is naast Personal Trainer ook actief als sportmasseur bij all it takes. Bij fysiek zwaar trainen is het namelijk van belang om goed te herstellen. Sportmassage is de ideale manier om uw herstel te versnellen, blessures te voorkomen en uw lichaam een boost te geven om er vol voor te kunnen gaan.

Door zijn ervaring als Topsporter en zijn kennis als fysiotherapeut en personal trainer is Joost in staat om voor iedereen een persoonlijk trainingsplan samen te stellen, waarbij met de juiste motivatie, doorzettingsvermogen en commitment, de enige uitkomst resultaat kan zijn!

klik hier voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek!

 

Steve Miller

Mental Coaching en SportSteve Miller is op jonge leeftijd begonnen met vechtsporten en is hier nooit van genezen. Bijna alle denkbare varianten heeft hij wel beoefend en hier is zijn liefde voor sport ontstaan. Na zijn schoolperiode zag hij al snel in dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.  In 2004 ging Steve officieel in militaire dienst.

Defensie is de plaats waar hij zichzelf, zijn grenzen en die van anderen heeft leren kennen en verleggen. Tijdens zijn ilitaire loopbaan heeft Steve bijna elke sport wel moeten proberen, zowel wedstrijd als recreatief.  Aan het einde van zijn militaire carrière startte hij met de opleiding tot fysiotherapeut en heeft deze inmiddels afgerond.
Tijdens zijn afstudeerproject koos Steve All it takes als opdrachtgever en trede al snel in dienst als personal trainer.

Naast Personal Training en Mental Coaching is Steve ook Sportvasten Coach en verdiept Steve zich graag in (Sport)voeding en wil je hier dan ook graag in ondersteunen. Hardlopen is eveneens een passie van Steve, dus mocht je je willen voorbereiden op een marathon of andere type duurlopen dan is Steve jouw Trainer!!

Als Personal Trainer luistert Steve naar je wensen, je mag zelf kiezen welke richting je op gaat hij zorgt er alleen wel voor dat je net iets meer doet dan dat je zelf zou doen tijdens een training.

klik hier voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek!

Jan-Erik Boerakker

 

Mental Coaching en Sport

Jan-Erik heeft  jarenlang als beroepsmilitair gewerkt waar sport en fitheid onmisbare factoren waren van het werk. Meerdere malen per week sporten, uitdagende oefeningen en missies in het buitenland hebben zijn uithoudings- en doorzettingsvermogen veelvuldig getest. Na een periode van zes jaar heeft hij gekozen voor een carrièreswitch, namelijk het behalen van een HBO diploma richting commercie en een commerciële baan die daar bij aansluit. Jan-Erik heeft onlangs zijn SBRM HBO studie afgerond. Toch ontbrak er iets en dat was een actieve invulling op sportief gebied in zijn dagelijkse werkzaamheden. Door de jaren is hij blijven sporten en heeft gemiddeld 2 à 3 keer per week cross-fit sessies gevolgd, hij pakt graag de mountainbike in het weekend of loopt hard in de ochtend. Dit is waar hij energie van krijgt en wil dit dan ook graag overbrengen op anderen. In 2016 heeft hij succesvol een opleidingstraject doorlopen om aan de slag te kunnen gaan al Personal Trainer bij all it takes. Als personal  trainer is hij sociaal, creatief in oefenstof en motiverend in het behalen van sportieve doelen.

klik hier voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek!

Jorik Bernhards,

Mijn naam is Jorik Bernhards, 25 jaar en woonachtig in Wierden. Het menselijk lichaam heeft mij altijd geïnteresseerd. Daarbij is sport is een onmisbare factor in mijn leven waar ik veel energie van krijg en ook iedere dag tijd aan besteed. Begin 2012 heb ik de opleiding sportmassage gedaan, om meer over mijn lichaam te weten te komen. Deze opleiding heeft mijn interesse alleen maar vergroot en in combinatie met mijn passie voor sport ervoor gezorgd dat ik in 2012 met de opleiding fysiotherapie ben gestart. Inmiddels ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij all it takes Personal Training in Hengelo. Een mooie uitdaging op een toplocatie! Met klachten aan onder andere lage rug, nek en knie bent u bij mij aan het juiste adres. Naast fysiotherapie ben ook actief als Personal Trainer bij all it takes, ik streef ernaar om uw fysiek sterker te maken, plezier te krijgen in bewegen en mochten er fysieke pijntjes zijn dan gaan we er samen voor om u weer pijnvrij te laten bewegen!!

klik hier voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek!