Disclaimer

Uitsluiting juridische en medische aansprakelijkheid.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en wordt regelmatig gecontroleerd. Onjuistheden dan wel onvolledigheden zijn echter niet (altijd) uit te sluiten en u dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. Dit geldt uiteraard ook voor de informatie die wordt verstrekt door derden middels de aanwezige internet linken. De sitehouder, noch de uitgever kan/kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies zelfstandig wijzigen of beëindigen van een reeds ingezette training of revalidatie traject.

De geboden informatie is nimmer een vervanging van een consult of een behandeling bij een erkend behandelaar (zoals een huisarts, fysiotherapeut of specialist). Het is slechts een algemene bron van informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een huisarts of specialist.

De informatie op deze website mag niet verspreid worden middels social media, internet of worden gekopieerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, eigenaar of beheerder van deze internet site.